Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ελαιοχρωματισμοί
 
 
 
 
 
 ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ 

Πούλος Μανώλης | Οικοδομικές Εργασίες Ύδρα


Τα χρώματα σε έναν χώρο σίγουρα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, τόσο στην ψυχολογία μας, όσο και στο αισθητικό αποτέλεσμα. Ένας όμορφα βαμμένος χώρος με σωστό συνδυασμό χρωμάτων αναδεικνύεται και κρύβει τις όποιες δομικές του ατέλειες, ενώ το αντίθετο συμβαίνει όταν το σπίτι δεν είναι σωστά βαμμένο. 

Εάν βαρεθήκατε το χρώμα του κτιρίου σας και θέλετε κάτι διαφορετικό ή εάν θέλετε απλά να φρεσκάρετε το κτίριό σας, η επιχείρηση μας “ΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ” η οποία εδρεύει στην Ύδρα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο των ελαιοχρωματισμών είναι σε θέση να σας προτείνει όμορφες και μοντέρνες ιδέες για το βάψιμο του κτιρίου σας αλλά και να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

 
 
 
 
 
 
 
 ΒΑΦΟΥΜΕ 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να βάψει από ένα δωμάτιο ή ένα ολόκληρη σπίτι έως μία μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα ιδανικά χρώματα για το χώρο σας.
 
 Οικίες
 Εξοχικά
 Ξενοδοχεία
 Καταστήματα
 Εστιατόρια
 Καφετέριες
 και οποιονδήποτε χώρο
 
 
 ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ 

Οι τεχνοτροπίες είναι ειδικές τεχνικές ελαιοχρωματισμού που δίνουν εντυπωσιακά αισθητικά αποτελέσματα και αναδεικνύουν μοναδικά το ύφος που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας.

Χάρη στην εμπειρία μας, μπορούμε να σας δώσουμε την ιδανική λύση ώστε να φρεσκάρετε και να ομορφύνετε με οποιαδήποτε τεχνοτροπία και το δικό σας χώρο. Μπορούμε να σας προτείνουμε τεχνοτροπίες που θα αναδείξουν το στυλ και την αισθητική σας ενώ παράλληλα θα κάνουν το χώρο σας μοναδικό.
 
 
 
 

ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Παρακολουθούμε συνεχώς τις καινούργιες καινοτομίες και τάσεις στους ελαιοχρωματισμούς και τις τεχνοτροπίες, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε πάντα φρέσκιες ιδέες και λύσεις για τον χώρο σας. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα επώνυμα και ποιοτικά, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα.
 
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
για να συζητήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε να κάνετε στον χώρο σας και να σας δώσουμε τις δικές μας προτάσεις που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας σε ένα καλαίσθητο και ζεστό περιβάλλον.