Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Χτισήματα & Επενδύσεις με Πέτρα
 
 
 
 
 
 ΧΤΙΣΙΜΑΤΑ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑ 

Πούλος Μανώλης | Οικοδομικές Εργασίες Ύδρα


Η πέτρα αποτελεί ένα εξαιρετικό υλικό επένδυσης επιφανειών τόσο σε οριζόντιες όσο και σε κάθετες επιφάνειες, σε εξωτερικούς αλλά και σε εσωτερικούς χώρους. Δημιουργεί και υποστηρίζει παραδοσιακούς αλλά και μοντέρνους χώρους συνδυαζόμενη με άλλα υλικά, κατασκευές και διακόσμηση, που αποτυπώνουν την αισθητική άποψη και το γούστο του δημιουργού τους.  

Η επιχείρηση μας “ΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ” η οποία εδρεύει στην Ύδρα, μπορεί να αναλάβει χτισίματα αλλά και επενδύσεις με κάθε είδους πέτρα, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Με αφετηρία την αγάπη μας για την τέχνη της πέτρας και με συμμάχους την φαντασία και την τεχνογνωσία μας παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ολοκληρωμένα έργα υψηλής ποιότητας.

 
 
 
 
 
 
Έχοντας σεβασμό απέναντι στην παράδοση της πέτρας και υπευθυνότητα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, επεξεργάζονται την πέτρα σε διάφορες μορφές και τεχνοτροπίες δημιουργώντας μοναδικά αποτελέσματα που ξεχωρίζουν.
 
 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 
 ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΣΕ 


 Εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους
 Τζάκια
 Κολώνες
 Παρτέρια
 Βρύσες
 Ξυλόφουρνους - BBQ
 
 
 ΧΤΙΖΟΥΜΕ 
 ΜΕ ΠΕΤΡΑ 


 Τοίχους
 Πεζούλες
 Φράχτες
 Κολώνες
 Σκαλοπάτια
 
 
 
 
 

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Διαθέτοντας μία μεγάλη ποικιλία από διάφορα είδη πέτρας, μπορείτε να επιλέξετε την πέτρα που επιθυμείτε για το χώρο σας ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που έχετε φανταστεί. Έπειτα εμείς με πίστη στην παράδοση, επεξεργαζόμαστε τις πέτρες και χτίζουμε με μοναδικό στόχο το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.
 
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
για να συζητήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε να κάνετε στον χώρο σας και να σας δώσουμε τις δικές μας προτάσεις που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας σε ένα καλαίσθητο και ζεστό περιβάλλον.