Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Στέγες & Κεραμοσκεπές
 
 
 
 
 
 ΣΤΕΓΕΣ & ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ 

Πούλος Μανώλης | Οικοδομικές Εργασίες Ύδρα


Η στέγη είναι πολύ σημαντική για την συντήρηση κάθε κτιρίου και αυτό γιατί προστατεύει το κτίριο από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως
το χιόνι, τον αέρα, την βροχή αλλά και την ηλιακή ακτινοβολία. Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, η στέγη είναι αυτή που δίνει και μία ξεχωριστή αρχιτεκτονική αισθητική στο κτίριο.

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, η επιχείρηση μας “ΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ” η οποία εδρεύει στην Ύδρα, κατασκευάζει ξύλινες στέγες και κεραμοσκεπές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Ύδρα.

 
 
 
 
 
 
 
 ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΤΕΓΕΣ 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την μελέτη, την σχεδίαση και την κατασκευή ξύλινων στεγών και σοφιτών, μικρών αλλά και μεγάλων ανοιγμάτων,

Κατασκευάζουμε την ξύλινη στέγη και σοφίτα πάντα με υλικά άριστης ποιότητας, ενώ η χρόνια πείρα μας στο χώρο μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να κάνετε την ιδανική επιλογή για τον σχεδιασμό και κατασκευή της στέγης ή της σοφίτας σας.

Οι κατασκευές μας συνδυάζονται με κάθε αρχιτεκτονικό στυλ και παρέχουν πλήρη κάλυψη των σύγχρονων προδιαγραφών στέγασης, αλλά και των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων.

 
 
 ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ 

Το κεραμίδι είναι αδιαπέραστο από το νερό, έχει δυνατότητα αναπνοής ενώ είναι άκαυστο. Επίσης, παρουσιάζει αρκετά μεγάλη χωρητικότητα ακτινοβολίας και εξωτερικής θερμοκρασίας, αποτελώντας εδώ και αιώνες ένα παραδοσιακό τρόπο στέγασης.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κεραμοσκεπών με κεραμίδια παντός είδους:
 Γαλλικά
 Ρωμαϊκά
 Βυζαντινά
 Ασφαλτικά κ.α.

 
 
 

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Η μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, ο άψογος επαγγελματισμός, η τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων και η ποιότητα των εργασιών μας αποτελούν όλους τους λόγους που μας αναδεικνύουν στην νούμερο ένα επιλογή σας.
 
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
για να συζητήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε να κάνετε στον χώρο σας και να σας δώσουμε τις δικές μας προτάσεις που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας σε ένα καλαίσθητο και ζεστό περιβάλλον.